Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra PlusLoft. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler.

Forventet leveringstid
1-4 dage fra ordren er modtaget. Typisk bliver ordren afsendt samme dag. Forsendelsen sker med GLS. Fragtprisen er 120 DKK pr. ordre. Ved køb af minimum 12 beslag er forsendelsen gratis for kunder i Danmark.

Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb i følge Forbrugeraftaleloven, dog skal varerne returneres til os senest 14 dage efter, at du har modtaget dem. Varerne skal returneres i samme mængde og væsentlig samme stand, som da du modtog dem.

Varerne skal være sendt forsvarligt i beskyttende emballage.

Når du benytter fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten for at sende varerne retur til os. Tilbagebetaling af det betalte beløb - ekskl. fragtomkostninger og gebyr til betalingskortudsteder sker hurtigst muligt, efter vi har modtaget varerne retur og kontrolleret, at de lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Endvidere at vi har modtaget penge fra kortudsteder - VISA, MASTERCARD etc.. Du bedes vedlægge dit kontonr. og reg.nr., så vi kan overføre pengene direkte til din konto.

RETURVARER SENDES TIL:
JBO Solutions v/ Jesper Bonnén
Langelandsvej 26, st., 4
7000 Fredericia

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen/fejlen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret manglen/fejlen. 

Pris og betaling
I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:
- Dankort
- VISA og MasterCard

Alle priser er inkl. moms.

Sikker ehandel
PlusLoft benytter en professionel webshop / webdesign løsning fra DesignRus.dk og Epay. Betalingssystemet lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet, og er godkendt og certificeret af PBS.

Al kommunikation mellem Epay's Betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles. Ligeledes krypteres data der sendes mellem Epay's Betalingssystem og PBS's betalingsserver.

Epay's Betalingssystem står placeret i et højt sikret serverrum med tyverialarm, brandanlæg (Inergen), nødstrømsanlæg og aircondition. Betalingssystemet er elektronisk overvåget 24 timer i døgnet, 365 dage om året.